۵ روش تهاجمی هکرها٬ و اینکه چطور با آنها مقابله کنید
هم اکنون میلیون ها هکر٬ اسپمر و اسکمر در حال تلاش سخت هستند. آنها به دنبال سرقت شماره های شخصی٬ اطلاعات حساب های بانکی٬ و رمز شبکه های اجتماعی کاربران اند و با هر یک از اینها٬ قادر به ضربه زدن به آنها خواهند شد.
بخش ترسناک قضیه این است که هر کسی می تواند یک هکر باشد. با مبلغ ۳۰۰۰ دلار می شود یک کیت کامل عملیات نفوذ خرید که به طور خودکار برای شما هک می کند. روی مبل لم می دهید و پول می شمارید!
اما در دنیایی پر از هکرهای نیمه آماتور، و حرفه ای که استاد تکنولوژی و ترفندهای نفوذی هستند٬ چطور می شود امیدی به در امان ماندن داشت؟ بهترین راه این است که روش کار هکرها را بدانید. وقتی این را فهمیدید٬ می توانید از هزاران حمله در امان بمانید. در اینجا ۵ استراتژی رایج دنیای هک را مورد اشاره قرار می دهیم.
یک تحقیق جدید نشان می دهد که روتر های وای-فای به راحتی هک می شوند
گزارش اخیر ISE نه تنها اشاره دارد مودم وای-فای شما که برای ارائه اینترنت در شبکه خصوصی منزل یا محل کارتان نصب شده، بسیار آسان هک می شود بلکه می گوید بهترین راه برای محافظت، از دستان شما خارج است. بنابراین می توانید شبکه خانگی تان را یک شبکه ضعیف و نا امن بدانید!
این گزارش می گوید که یک فرد آشنا با چنین روترهایی می تواند با استفاده از دسترسی LAN یا WLAN به راحتی شما را هک کند و متاسفانه تنها راه اینکه امنیت شما تامین شود این است که سازندگان مودم های وای-فای امنیت دستگاه های خود را افزایش دهند. در حال حاضر اکثر این مودم ها با حمله های سطح پایین قابل هک شدن اند.
برای بالا بردن درجه امنیت مودم تان، تنها راه این است که تنظیمات امنیتی آن را درست انجام داده و در زمانی که آنلاین هستید، احتیاط را رعایت کنید. مطمئن شوید که نام کاربری و رمز اولیه مودم را عوض کرده اید، البته همه مودم ها امکان این کار را نمی دهند. نیز لازم است که حتما از پروتکل WPA2 به جای WEP استفاده کنید و آی پی آدرس مودم خود را در صورت امکان از حالت استاندارد تغییر دهید.
یکی از گزینه های دیگر هم نصب کردن firmware های مستقلی نظیر openwrt یا tomatoاست که امکان کنترل کامل مودم را به شما می دهند. ولی نکته مهم این است که حرکت اصلی در این زمینه را شرکت های سازنده مودم های وای-ای باید انجام دهند و اطمینان حاصل کنند که بسته های به روز رسانی امنیتی به راحتی توسط کاربران نصب شوند.
مرورگرتان را آپدیت کنید. جاوا را دفن کنید. بر روی لینک های غریب و ناشناس از افراد ناشناخته هرگز کلیک نکنید. ااااه. گفته ها و جملات تکراری و همیشگی که به عنوان پایه های امنیت کاپیوترهای شخصی، امروزه بر روی مغز تمام افرادی که در وب چرخ می زنند حک شده است.اما غافلگیری اینجا است که آدم بدهای داستان هم همیشه خلاق هستند. در ادامه به ده مورد از حملات عجیب و خارق العاده هکرها و مجرمان سایبری می پردازیم که می توانند دردسرهای فراوانی ایجاد کنند.
نگاهی دقیق به آسیبهای شبکه: خطرات، تهدیدها و حملات
سازمان ها به طور مداوم مورد تهاجم آسیب های امنیتی شبکه قرار دارند. به همین دلیل، دانستن اینکه چگونه آسیب های شبکه را پیدا و چگونه با آنها مبارزه کنید، می تواند به محافظت از اطلاعات شرکتی یا شخصی شما کمک کند.
دفاع در مقابل جرایم سایبری: همچون یک هکر بیاندیشید و عمل کنید
تعداد فزاینده ای از شرکت های بزرگ به این نتیجه رسیده اند که در تلاش های شان در مقابله با هکرها، بهترین دفاع، حمله به آنها است. این روش در صنعت به عنوان فناوری «دفاع فعال» یا «حمله متقابل» شناخته می شود.
باگ امنیتی جدید و ساده تر شدن حملات بروت-فورس به اکسس پوینت و مودم های بیسیم
یک ایراد امنیتی جدید در طراحی تنظیمات حفاظتی وای فای کشف شده، که به حمله کنندگان اجازه می دهد حملات brute-force را روی ابزارهای وایرلس شبکه با سادگی بیشتری انجام دهند. این حفره توسط استفان ویبوک، دانشجو و محقق امنیت اطلاعات اتریشی کشف و به صورت عمومی منتشر شده است.
این روزها، تقریبا در همه کافی شاپها، رستورانها، کتابخانه، فرودگاه، نمایشگاهها و ... اینترنت بی سیم ارایه می شود. کافی است اسمارت فون، تبلت یا لپ تاپ داشته باشید تا از سرویس های آنلاین بهره ببرید. استفاده روزانه از اینترنت جزو جدانشدنی زندگی بسیاری از ما شده است. اما هر تکنولوژی معایبی هم دارد. اگر شما جزو گروهی هستید که تصور می کنند افرادی بدون اجازه از وای فای آنها استفاده می کنند، این مطلب حتما به دردتان خواهد خورد.
امنیت هدف نیست، بلکه یک سفر دائمی است. اغلب میشنوید که ایجاد امنیت پایانپذیر نیست. این موضوع درست است چرا که وقتی امنیت شبکهتان را زیر نظر میگیرید، همیشه بایستی مراقب باشید که یک گام از مجرمان اینترنتی و افرادی که میخواهند به اطلاعات شما دسترسی یابند، جلوتر باشید. شما نمیتوانید برای مدتی طولانی در یک سطح از امنیت باقی بمانید. چرا که مجرمان اینترنتی همواره روشهای نفوذ خود را بهبود بخشیده و سختتر تلاش میکنند و هر روز بر خلاقیت خود میافزایند تا به شبکه شما نفوذ کرده و به اطلاعات آن دست یابند.
همیشه هنگام صحبت از امنیت شبکه های بیسیم، بر رمزگذاری و فعال کردن مک آدرس مودم یا روتر بیسیم تاکید کرده ایم. اما در واقع این کار چگونه باید انجام گیرد و در کجا باید به دنبال آن باشیم؟ در این مقاله قصد داریم به جزئیات بیشتری درباره بخش مدیریت یا ادمین روترها و مودم های بیسیم بپردازیم تا در کار با آن و تنظیمات امنیتی ضروری به مشکل نخورید.
برای فراری دادن دزدان اینترنت بیسیم، از نامهای ترسناک استفاده کنید
چراغ روی مودم وایرلس یا روتر وای فای تان مرتبا در حال چشمک زدن است. اما کسی از افراد خانواده از اینترنت استفاده نمی کند. خب، ممکن است کسی بیرون از خانه مشغول استفاده از اینترنت شما است. مثلا یکی از همسایه ها دارد از وبگردی رایگان با مودم شما لذت می برد. وای، نه! پس فاتحه پهنای باند این ماه تان را باید بخوانید.
اگر بخواهید که نرم افزار داخلی روتر یا مودم را به روز رسانی کنید و یا اینکه امنیت شبکه وایرلس تان را افزایش دهید، در هر صورت به آدرس IP آن نیاز خواهید داشت. زیرا در همه روتر و مودم ها برای ورود به صفحه تنظیمات، باید آدرس آی پی آن را در مرورگر تایپ کنید تا به آن دست پیدا کنید و برنامه خاصی برای این کار وجود ندارد. اگر آدرس آی پی را نمی دانید، نگران نباشید. راه های فراوانی برای رسیدن به آن است...
بازیابی کلمات عبور فراموششده با نرمافزارهای رایگان
«امکان دسترسی وجود ندارد!» (ACCESS DENIED) دیدن این جمله برای همه ما ناخوشایند است. مسلما بدترین چیز هنگام ورود به سیستم یا باز کردن یک فایل، دیدن این جمله است. اما این پایان راه نیست. در دنیای مجازی ابزارهای رایگان فراوانی برای پیدا کردن رمزهای عبور فراموش یا پنهان شده وجود دارند. در این مطلب قصد داریم تعدادی از این ابزارها و روش هایی برای غلبه بر این نوع فراموشیها را به شما معرفی کنیم.
شبکههای بی سیم توسط یک مودم / اکسس پوینت / روتر بیسیم کار می کنند و اگر از روتری غیر امن استفاده کنیم، نمی توانیم از استفاده های غیر مجاز جلوگیری کنیم. برای اینکه جلوی نفوذ به شبکه بی سیم را بگیریم به نکاتی که در این مطلب به آن ها اشاره شده، دقت کنید.
امروزه حتی در ایران هم اینترنت ADSL به صورت کالایی ضروری در آمده است و استفاده از آن رو به گسترش است. تعداد زیاد لپ تاپ ها و گوشی های موبایل وای فای هم باعث شده که بسیاری از کاربران ADSL به دنبال استفاده از مودم ها و روترهای بیسیم باشند. ولی متاسفانه بحث امنیت این ارتباطات بیسیم به هیچ وجه جدی گرفته نمی شود.
تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان Complex world
of viruses و
آدرس totw.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.